lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lomalla Euroopassa

Olen tässä vuokrattua väliaikaismajoitusta tutkimassa, korvapuusti suussa ja pöydällä... Kyllä tuolla muutamat ruuat tuli taiteiltua. 

Lensimme juhannuksen alla Suomeen lomalle ja siitä aiheutui hetken kestänyt blogihiljaisuus. Viime päivät on menneet kuin siivillä nauttien sukulaisten seurasta ja ihastellen kaunista ja hiljaista Suomea. Poden kyllä aikamoista univelkaakin ja osa päivistä on mennyt vähän sumussa. Ruokapuolella olemme keskittyneet maistelemaan ihania Suomi-herkkuja, joita on tullut ikävöityä kuten anopin tekemää super hyvää sillikaviaaria, uusia perunoita, graavilohta, rahkaa, korvapuusteja, mansikka-kermakakkua, tuoreita mansikoita ja herneitä... (oliskohan pitänyt ottaa varalta isomman koon farkut mukaan?)

Päivän päästä lähdemme hetkeksi vielä Suomeakin helteisempään Portugaliin viikoksi kunnes palaamme taas takaisin. Kaikenlaisia vinkkejä Portugalin herkuista otetaan vastaan, mikäli jollakin on mielessä! Itse en ole aiemmin käynyt, mutta ruokapuolella lienee jotakin samaa kuin meillä Brasiliassakin. Palaan varmasti Portugaliin liittyen piankin linjoille. Siihen asti, aurinkoista kesää kaikille!

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Aivan ihanaa Euroopan lomaa teille! Voi kuinka nuita Suomen herkkuja onkaan ikava!

Ja muuten sivuhuomautuksena (ja aikamoisena laukkufriikkina), tuo sinun laukku on tosi ihana! :-D

Jael kirjoitti...

Ihanaa lomaa teille täältäkin(olen nyt Jyväskylän lähellä)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Maria; kiitos paljon! laukku on muuten aikamoinen löytö, koska on minusta juuri oikean värinen ja vielä hoitolaukku, joka on pakollinen kun vauvan kanssa liikkuu mutta tulen käyttämään varmasti myöhemminkin. ostin bebesistä (äitiysliike tms.) helsingistä yli vuosi sitten. nytkin taisi olla laukku 1. ostos täällä, sellainen pieni saman ruskea messenger-tyyppinen M.Kors... ;P tarjolla olisi monta muutakin ihanaa :)

Jael: kiitos! samoin sinulle.. nautitaan näistä Suomen säistä ja herkuista - on ollut kyllä upeat ilmat mikä on ihan mahtavaa!

Maria kirjoitti...

En olisi uskonut hoitolaukuksi! Todella tyylikas ja tuo ruskea nahka on niin minun mieleen (laukuissa erityisesti siis) :-) Nyt tekisi mieli laukkuostoksille! ;-)