Buffala-mozzarellasalaatti |
Kesällä salaattien teko lisääntyy varmaan kaikilla? Suomesta saa aina aivan ihanaa vesipuhvelin maidosta tehtyä mozzarellaa (lähikaupoista esim. täältä). Sen ympärille saa jo yksistäänkin aivan ihanan salaatin. Meillä kotona Brasiliassa mozzarella (kuten juustot yleensäkin) on kovin mautonta ja varmaan siksi Suomessa tulee nautiskeltua juustoja ilman sen kummenpia kikkailuja.
Mozzarellasalaatti
buffala-mozzarellaa
runsaasti basilikaa
jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
siemensekoitusta
oliiviöljyä
mustapippuria
himalajan suolaa
Revi buffala-mozzarella käsin valmiiksi kootun salaatin päälle. Valuta päälle hyvää oliiviöljyä (ja esim. balsamicoa). Mausta pippurilla ja suolalla.
Mozzarella kaipaa vahvaa basilikaa seurakseen |
Yksinkertaisesti hyvää |
5 kommenttia:
Tuo sama juusto on meilläkin suosikkina täältä Suomesta ostettavien joukossa. Ihan pätevää laatua. :)
Kylla maistuisi! Taalta saa hyvin tuontapaisia juustoja, mutta mulla on ihan leipajuustoa ja Oltermannia niin kova ikava! :-)
Näyttää ainakin todella hyvälyä :>
campa: no on hyvä joo :) ja aika kivasti saatavillakin jo.
Maria: no niitä joo kans :) en ole ite mikään kauhean kova leipäjuuston syöjä niin pari kertaa vuodessa riittää ;) mutta arkisemmat Finlandia-juustot..ja homejuustot.. ;P
Krista: kiitti, perushyvää joo :)
Mozzarella di bufala on kyllä niin ihanaa - voisin syödä sitä pelkästään! Melkein ainakin. Kirjoittelin siitä itse juuri eilen blogiinikin. ;)
Lähetä kommentti