tiistai 30. syyskuuta 2008

Korvapuustin tuoksussa


Tänään tein korvapuusteja mtv3.fi Leivontanurkan ohjeella. Historiallinen päivä, koska en muista koskaan leiponeeni itse pullaa/korvapuusteja :D (oikeasti!) Puolet korvapuusteista tein mariannekarkkimurskatäytteellä ;) Tämä resepti toimii hyvin, joskin olisivat varmaan voineet nousta hieman enemmänkin. En ehkä olekaan mikään järjen jättiläinen, mutta kuinka tuo pulla taitellaan niin, että se pysyy hyvin muodossa ja näyttää korvapuustilta?

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Voi että kuinka herkullisen näköisiä korvapuusteja. Ja vielä maidon kera, nam!!
Kyllä minulla ainakin nuo korvapuustit tahtovat välillä olla hieman muotopuolia. Vinkkinä voin kertoa, että kun painat sormilla raa'an pullan hieman "lyttyyn" pituussuunnassa pysyy paremmin kasassa. Ja korvat höröllä :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Kiitos, ja hyvä vinkki! Sitä on ehkä liian arkajalka kun on ensimmäisen kerran liikkeellä. Koitin säästellä muotoa, mutta se olisikin varmaan auttanut :) Muutamasta tuli enemmän vene kuin korvapuusti, mutta ihan hyvä saldo kumminkin.

MiaO kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä, tuo on kyllä aivan maaginen yhdistelmä, korvapuusti ja maito. Hmmm, mariannekarkkia täytteenä, pitääpä joskus kokeilla.

Merja kirjoitti...

En ole oikein joutanut pitkään aikaa kenenkään blogeja lueskelemaan, mutta oli taas ihana pitkästä aikaa istua alas ja ihan vaan nauttia ihanista tunnelmista joita olet luonut.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tää sun blogi. Jostain eksyin tänne ja jäin ihan koukkuun :)