perjantai 7. elokuuta 2009
Kesäinen grillausilta lempiseurassa
Grilli-illan menu:
Paahdettuja paprika- ja kesäkurpitsalohkoja (oliiviöljyä paprikoihin, oliiviöljyä ja suolaa kesäkurpitsoihin)
Salaatti hunajameloniviipaleista, jäävuorisalaatista, villirukolasta ja pehmeästä fetajuustosta. Mausteena mustapippuria ja oliiviöljyä
Ribsejä, 20-30 min grillistä
Yrttiperunat, salottisipulit: Aseta keitetyt, halkaistut perunat alumiinifolion päälle, kaada mukaan oliiviöljyä, pari paloiteltua valkosipulia ja sipulit, paahda grillissä pintaan tummaa väriä (n. 15 min). Kaada valmiit perunat astiaan, mausta silputulla rosmariinilla ja rukolalla, suolalla ja oliiviöljyllä
Jälkiruuaksi lettuja (omavalintainen avec vaniljajätskistä, kinuskista, sokerista tai vadelmahillosta)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Onpas herkullinen menuu. Maistuis varmaan meilläkin.
Lähetä kommentti