keskiviikko 5. elokuuta 2009
Possu-kaaliseoksen maustaa soija
Possua ja kaalia riisipedillä (3-4 hlölle)
4 dl täysjyväviisiä
1/2 lihaliemikuutio
n. 2 rkl parmesania raastettuna
n. 1 rkl smetanaa
0,5 rkl voita
loraus oliiviöljyä
400 g porsaan jauhelihaa
1 jumbo-herkkusieni paloiteltuna
kourallinen kaalia silputtuna
reilusti soijaa, ripaus mustapippuria ja suolaa mausteeksi
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, ja valuta vesi pois. Mausta smetanalla, voilla, lorauksella öljyä ja parmesanilla.
Paista kaali, herkkusienet ja possun jauheliha erikseen pannulla ja sekoita lopuksi yhteen. Mausta reilusti soijakastikkeella.
Kasaa liha-kaaliseos riisipedille. (kaukoidässä ne jättäisi parmesaanin ja muut pois riisin seasta, tottakai;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Tuotapas kokeilen, mukava saada uusia vinkkejä tutuille raaka-aineille.
Tuo idea syntyi ruokakaupassa, kun päätin mennä kokkikirjaosaston ohi Prismassa, että saisin ideoita päivän ruuaksi :) No, jostakin sieltä tämä ajatus tästä lähti.. Tuollaisen näköisen kuvan siis jossakin kirjassa näin :)
Lähetä kommentti