Mozzarella-pestopasta
Laita n. 1 rkl balsamicoa, loraus oliiviöljyä ja yksi pieneksi leikattu valkosipuli pannulle ja lisää sinne halkaistut kirsikkatomaatit paahtumaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.
Keitä tuorepastaa se n. 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
Lisää valmiiseen ja valutettuun pastaan 2 rkl pestoa. Tarkista suolan tarve.
Lisää mozzarella hetkeksi pannulle lämpenemään tomaattien joukkoon.. ja kokoa sitten kaikki lautaselle. Lorauta pinnalle loraus oliiviöljyä ja rouhi vähän mustapippuria.
5 kommenttia:
Nami nami!En voi nyt pastaa syödä,mutta annoksesi näyttää tosi houkuttelevalta..
Yksinkertaista, mutta hyvaa :-) Se on minunkin mottoni!
Mä olen jostakin syystä ollut täysin käyttämättä tuorepastaa, mutta tästä edespäin kyllä käytän - tosi nopeaa hommaa :)
Ihanaa, lemppariani mozzarella, tomaatit ja pasta.
Oi, kuvia katsoessa tulee ihan nälkä! Nam!
Lähetä kommentti