keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Mozzarella-pestopasta



Mozzarella-pestopasta


Laita n. 1 rkl balsamicoa, loraus oliiviöljyä ja yksi pieneksi leikattu valkosipuli pannulle ja lisää sinne halkaistut kirsikkatomaatit paahtumaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.


Keitä tuorepastaa se n. 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.


Lisää valmiiseen ja valutettuun pastaan 2 rkl pestoa. Tarkista suolan tarve.


Lisää mozzarella hetkeksi pannulle lämpenemään tomaattien joukkoon.. ja kokoa sitten kaikki lautaselle. Lorauta pinnalle loraus oliiviöljyä ja rouhi vähän mustapippuria.





5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Nami nami!En voi nyt pastaa syödä,mutta annoksesi näyttää tosi houkuttelevalta..

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Yksinkertaista, mutta hyvaa :-) Se on minunkin mottoni!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Mä olen jostakin syystä ollut täysin käyttämättä tuorepastaa, mutta tästä edespäin kyllä käytän - tosi nopeaa hommaa :)

arleena kirjoitti...

Ihanaa, lemppariani mozzarella, tomaatit ja pasta.

nanni kirjoitti...

Oi, kuvia katsoessa tulee ihan nälkä! Nam!