lauantai 18. syyskuuta 2010

Pyttipannu



Siianmätileipien innoittama päätin tehdä ihan todellista arki-gourmeeta ;) Tästä pyttipannusta nimittäin löytyy naudan entrecote-lihaa palasina. Meillä nyt sattui olemaan yli kahden aikuisen pihvinälän tätä lihaa (lahjana tullutta..) ja pakkohan se oli käyttää niin mikä tulee miehelläni ensimmäisenä mieleen.. no pyttipannu :)


Pyttipannu


Paistele keitettyjä ja lohkottuja perunoita voi-nokareessa pannulla. Mausta hieman suolalla ja mustapippurilla ja enemmän paprikamausteella ja chilillä.


Leikkaa kuoreton lihamakkara ja pihviliha pieniksi palasiksi. Paista niitä toisella pannulla niin että pinta saa kauniin ruskean värin. Yhdistä perunat ja lihat, lisää pinnalle raakaa punasipulia silppuna ja tarkista maku suolan varalta. Nautiskele ketsupin, sinapin ja suolakurkkujen kanssa.

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Kuulostaapa herkulliselta. Entrecotee tekee pyttiksestä sunnuntairuuan.