perjantai 20. toukokuuta 2011

Kanasalaatti


Tällä hetkellä ollaan perheellä remonttia paossa anoppilassa, mutta on täällä todistetusti jotakin ruokaakin laitettu.

Kanasalaatti

kanafileitä
salaattifetaa
friseesalaattia pohjaksi
kurkkua
kirsikkatomaatteja (balsamicossa marinoituneita, ripaus sormisuolaa)
kevätsipuli
(pähkinöitä)

Paista kanafileet pannulla mieluisissa yrteissä ja öljyssä, mausta suolalla. Laita vetäytymään hetkeksi tuorekelmuun ja nosta n. 10 min. päästä salaatin päälle. Salaatin päälle pirskoteltiin hyvää oliiviöljyä. Salaattiin piti tulla pähkinöitäkin, mutta ne unohtui :)



1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Toivottavasti remontti sujuu ongelmitta ja laitathan kuvia blogiin! Kanasalaatti kuulostaa herkulliselta! :-)