maanantai 1. syyskuuta 2008

KeittopäiväTämä keitto maistui miehellekin. Tomaattikeittoa kookoskermalla, hapankorppuja ja rapeaa pekonia. Jälkkäriksi sekoitus anopin omenoita ja kiwi-hedelmää.

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Aivan ihania kuvia sinulla täällä. Jotenkin olet saanut ihanan tunnelman tähän blogiin. Tulen uudestaankin kurkkimaan:)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hei Rossana ja kiva kun piipahdit tänne! Itseasiassa sinun blogiasi olen itse lueskellut myös.. joku linssiruoka on ollut tavoitteena tehdäkin, koska en ole vielä itse koskaan koittanut ja näytti tosi hyvältä intialaisen leivän seurana! Viimeisimmän viestisi innoittamana taidan kokeilla jotakin hyvää vaniljajälkiruokaakin viikonloppuna :)

Merja kirjoitti...

Saanksmä ihan kysyä, että millä sä otat noi sun valokuvasi, kun ne on tosi hienoja? Itse harjoittelen vasta järkkärikuvausta ja mun kuvat ovat kyllä tosi epätasalaatuisia:D.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Ai kiitos :) hienoista en tiedä mutta kovasti innostunut olen yhtäkkiä valokuvaamisesta. Aloitin itsekin kuvaamisen harrastuksena aika vasta..mutta hommasin hetki sitten jo paremman linssin. Uusimmat kuvat on samalla kameralla kuin vanhatkin eli Canonin EOS 400D:llä otettuja, mutta uusi linssi on Sigma 18-200/3.5-6.3 DC, jossa optinen kuvanvakain. Otan lähes poikkeuksetta ilman salamaa nämä kuvat mitä täällä blogissa on. Niissä on parempi tunnelma ollut vielä tähän mennessä..

Merja kirjoitti...

Huomaatko itse selkeästi eroa uuden ja vanhan linssin kanssa? Mä en tajua noista linsseistä nimittäin vielä mitään. Joo mäkään en ota salamalla mitään kuvia, mutta olen vähän huolissani talven tulosta..

Toi on jännä, ettet ole kauan kuvannut kun ihan töissä yhdessä katseltiin noita sun kuviasi, kuinka olet sen jonkun jujun onnistunut löytämään. Työkaveri tykkäsi kovasti tuosta elokuun lehmä, joki ja pelto kollaasista. Musta taasen noi monet Lähi-itä kuvat on tosi veikeitä.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hei Rossana,
Nyt oon kyllä tosi ihmeissäni noista sinun ja työkaverisi huomioista. Ihana kuulla positiivista palautetta kuvista :) :) :)

Kamerakysymykseen: Korvasin "vanhan" kittilinssini lähinnä sen vuoksi, että tarvitsin yleislinssin, jossa on reippaasti enemmän zoomia (kuvaan paljon makrolla). Eli käytän siis tätä uutta kaikkeen kuvaamiseen, ihmiset, maisemat, lähikuvat (kuten ruoka, kukat)... On se helpottanut kuvaamista tai parantanut onnistumisprosenttia myös kun optinen kuvanvakain auttaa ihmeesti käsivaralta kuvattessa. Jalustaa mulla ei ookkaan (vielä). Mutta esim. tuettuna yömaisemakuvat tällä linssillä on aivan älyttömän hyviä. Varmastikaan en ole oikea henkilö neuvomaan kyllä missään kamera-asioissa :)

Malla kirjoitti...

Nam, mitä ihania herkkuja tänne onkaan taas ilmestynyt. Kunpa itselläkin olisi aikaa ja energiaa paneutua kunnolla kauniiseen kattaukseen.

Keittoa täytyy kyllä kokeilla, vaikuttaa erittäin herkulliselta!