perjantai 17. syyskuuta 2010

Siianmätileivät

Siianmätileivät

Siianmäti leivällä

Ranskankermaan sekoitetaan runsaasti pieneksi silputtua raakaa punasipulia. Kokoa paahdetun leivän päälle ranskankermasipuli ja mäti. Mausta mustapippurilla.

Nautiskellaan vauvan aamupäiväunien aikaan kaikessa hiljaisuudessa aamupalaksi.


Siianmätileivät



Mukavaa viikonloppua!

PS. Onkohan se siianmäti vai siian mäti? ... 

6 kommenttia:

tiina { fanni ja kaneli } kirjoitti...

Voi, tämä olisi suosikkiherkku syksyn illanistujaisissa! Näyttää aivan uskomattoman hyvältä. Ihanan simppeli, mutta mieleenpainuva tarjottava. Mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Hienolle näyttää. Tosin en ole koskaan mätiä maistanut enkä taida maistaakaan :) tämä on tätä ennakkoluuloilua.
Jonna

Mausteinen Manteli kirjoitti...

tiina: kiva kuulla, niin olisi munkin suosikki! Oli meinaan tooosi hyvää pitkästä aikaa.. Ja helppo! ei tämän yksinkertaisemmaksi napostelu voi mennä..

Hilpi/Jonna: siis apua, jonna nyt heti ensi viikolla maistamaan kun saat sen vauvan synnytettyä :D Parasta mitä joulupöydästä löytyy on mäti..

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Ihanaa "arki-gourmet" ruokaa Johanna! :-)

Nanna kirjoitti...

Pitääkö tässä nyt jäädä odottelemaan vauvan iltapäiväunia... laskettua aika on vasta tammikuussa...

Siljan laivoilla on erikoisaamiainen MUST, koska siellä tarjotaan mätiä....

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Maria: Hehh, joo näitä hetkiä pitää olla - on tämä vauva-arki joskus vähän semmosta että jotain hyvää tarttis saada :)

Nanna: Ai kun ihana, siellä odotetaan :) Täytyy pistää mielessä tuo Siljan erikoisaamiainen, kun siitä en tiennytkään. Varmaan vauvan kanssa tehdäänkin ensimmäinen reissu tuohon lähemmäs nimenomaan laivalla :)