Ruokaisa lohisalaatti ja kermaviilikastike |
Lämminsavulohi-kaprissalaatti
Lämminsavulohta
kourallinen isoja kapriksia
pari tomaattia
2 pussia jäävuorisalaattia
pätkä kuorittua kurkkua
sitruuna
Marinoi tomaattilohkoja hetken aikaa balsamicossa ennen salaatin kokoamista. Lorauta valmiin salaatin päälle hyvää mietoa oliiviöljyä juuri ennen tarjoamista ja rouhi vielä mustapippuria myllystä kevyesti päälle.
Sitruunainen kastike
prk kermaviiliä
10 cm:n pätkä kurkkua pienenä silppuna
n. 1/2 sitruunan kuori raasteena
sitruunapippuria
ruohosipulia
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Sitruunainen kastike |
5 kommenttia:
Miten herkullista ja tekee ihan kamalasti mieli tuollaista! Täällä ei saa lämminsavulohta,mutta eilen olin synttäreillä,missä oli juuri Suomesta tuotua lämminsavulohta,voi että kun se oli hyvää!
Tämä näyttää ja maistuu varmaan taivaallisen hyvälle.
Nayttaa ihanan varikkaalta ja raikkaalta! Tama voisi olla meillekin sopivan kevyt kesaruoka :-)
Yaelian: no sehän sattui jos joku on suomesta asti tuonut :) Minusta se on kyllä tosi hyvää aina - kovin usein en sitä syökkään niin aina maistuu.
Tupu; Tosi tuhti ja hyvä salaatti oli kyllä, vieraillekin näytti maistuvan :)
Maria: vähähiilarinen ainakin, ja pitää nälkää ;)
Makoisaa salaattia. Mukava tuo kermaviilikastike, pitää laittaa muistiin.
Lähetä kommentti