maanantai 9. tammikuuta 2012

Joulupaketista keittiöön


Sain tänäkin jouluna kasan ihania lahjoja: osa niistä liittyi arvatenkin keittiöön. Paketeista kuoriutui mm. tämä Basta! - Italialaisen ruokakulttuurin ABC (Tuominen Saku, 2011). Tammen sanoin
"Basta ei ole käsikirja tai ensyklopedia, vaan täysin subjektiivinen näkemykseni siitä, mistä itse pidän. Esittelen kirjassani ainoastaan asioita, joita rakastan."
Bastasta on kirjoitettu muissakin blogeissa kuten Avaruusasemalla ja Sillä Sipulissa. Odotan innolla, että pääsen kotiäidin arkeen kiinni ja ehdin käyttämään enemmän aikaa ruuanlaittoon ihan alusta alkaen.


Äidin tekemä essu :) Pitsiä ei voi koskaan olla liikaa :)

Lisäksi sain essuja ihan kaksin kappalein. Niille on toki käyttöäkin paljon. Ihan parasta on saada naisellisia essuja, joita nämä molemmat kyllä ovatkin ;) Meillä kun ei tuo mies kauheasti ruokaa laittele niin tämä on mahdollistakin.

Tämä suloinen essu tuli rimpsuhelmalla ;)

Brasiliaan lähtö pakottaa miettimään jokaisen tuotteen kohtaloa uudelleen. Onko se muuttokontin paikan ansainnut vaiko ei? Iki-ihanat Fiskarsin sakset otamme ehdottomasti mukaan :) Olisiko aika luopua opiskeluaikana ostetuista sinisistä tylsistä.......

Lähde: Fiskars

3 kommenttia:

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Ihania joululahjoja! Itsellani ei ollut muuttaessa tuota ongelmaa, kun tulin tanne ainoastaan 20kg:n matkalaukun kanssa. Sen jalkeen olen kylla vuosien aikana rahdannut Suomesta tavaraa, mutta en koskaan muuttanut suurempaa muuttokonttia.
Tsemppia pakkailuihin!

Anonyymi kirjoitti...

Fiskarsin saksia parempia ei maailmalta tule löytymään.

Tuo lähdönhetki on niin mahdottoman kutkuttava. Nyt kun itsen näytän jämähtäneen pysyvästi tänne pohjoiseen, jokainen lomamatka saa minut suunnittelemaan lomakaupunkiin muuttoa :-)

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Oi, nuo essut ovat kyllä aivan ihania. Varsinkin tuo pitsikoristeltu ! Reissuunlähtö taitaisi tehdä terää meidänkin huushollissamme, että saataisiin tätä tavaramäärää vähän pienemmäksi. Miten sitä voikin kertyä noin kamalasti ?