![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlT5BMBn13e6uwA_pE698l0eyOT2wgoltPdr7p4_9zymMio4SiLM2MspN5gsdg5x4QMBZV-gHHoVSu5TcblrgHeIIDxeFzuUZCElFRyUEH2lVrTs4F6LcyE1kf8xjPpm7NeTQxa4e31Ian/s400/Kuva+10.png)
Valmista ensin mascarponevaahto valmiiksi: sekoita puolikas purkki mascarponea (reilu 100g), kahden passionhedelmän sisukset, 3 rkl tomusokeia, 1/2 tl vaniljasokeria.
Leikkaa vehnäpaahtoleivistä mukavia palasia ilman reunoja, esimerkiksi piparkakkumuotilla. (n. 6-8 paahtoleivän sisukset)
Sekoita astiassa 1 1/2 dl kermaa, 1 kananmuna, 2 rkl sokeria, 1/2 tl vaniljasokeria. Kaada laakealle astialle ja laita paahtoleivät kermaseokseen makaamaan muutamaksi minuutiksi.
Paista pannulla voissa leivät molemmin puolin ruskeiksi ja tarjoile/herkuttele heti mascarponevaahdon ja hedelmien/marjojen kanssa.
2 kommenttia:
Voisikohan tuota ihanaa mascarponevaahtoa käyttää vaikka täytekakun täytteenä? Mä tykkään kovasti passionhedelmistä, mutta en ole vielä onnistunut ostamaan kertaakaan kypsiä:(
Sama täällä - mutta se on kuulemma vaan niin että mitä kauheamman näköinen se hedelmä on ulkoa (ryppyinen!), sen parempi se on! Täytyy uskaltautua itsekin ottamaan ne ryppyisimmät ensi kerralla :)
Varmasti maistuisi kakussakin, ilman muuta. Passionhedelmä tuo siihen hieman nestettäkin, mikä on hyvä. Voisihan siihen sekoittaa vaahdotettua kermaakin puoleksi jos haluaa. Niinkin olen syönyt..
Lähetä kommentti