sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Kinkkutahna cocktailpiirakoille


Kinkkutahna:
kinkkuleikkelettä
persiljaa
yrttistä tuorejuustoa
muutama tl majoneesia
juustoraastetta
kapriksia
paprikamaustetta, pippuria, ripaus suolaa
Jauha täytteen ainekset monitoimikoneessa tahnaksi, levitä piirakoiden päälle ja koristele persiljalla.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kinkkutahnakin on hyvää, nyt pitää pitää pieni tauko possulihan suhteen. Jouluna tuli oikein yliannstus possulihaan.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

aleena: Voin kuvitella että tauko on paikallaan jos joulukinkkua eri muodoissa söi pitkään! :) Mulla on vähän niin että en pysty kovin montaa päivää syömään ylipäätään mitään samaa raaka-ainetta, niin joulustakaan ei jäänyt kinkkua kohtaan mitään traumoja :) Ollaan itseasiassa syöty tasaisesti possua eri muodossa jo joulun jälkeenkin silloin tällöin. No, johtuu isosti siitäkin, ettei meillä itsellä ollut kinkkua, vaan olimme muiden joulupöydissä kyläilemässä.. ei jäänyt sitten nurkkiin isoa palaa kinkkua mille keksiä käyttötarkoituksia jälkikäteen :)